Jobba hos oss

Lediga tjänster just nu

Nu söker vi konstruktörer​​​​​​ till Gävle och Stockholm


I takt med att vi växer söker vi nu  konstruktörer till både Gävle- och Stockholmskontoret.

Som konstruktör på Byggkonstruktören 
kommer du att få jobba med varierande projekt både i storlek och svårighetsgrad. Din utbildning som ingenjör gör att du har den teoretiska bakgrunden som krävs för att bli en duktig konstruktör, men lika viktig är din praktiska förståelse för byggnadskonstruktion. Du ska ha god förmåga att omvandla teori till praktik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är kommunikativ, lyhörd, kreativ och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har en god samarbetsförmåga där du har lätt för att skapa och vårda goda relationer, både med kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med bra sammanhållning. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder goda förmåner. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Byggkonstruktörerna AB med rekryteringsföretaget Simplified Workforce Management.  Kontaktperson är Anna Eriksson. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Spontanansökan

Välkommen att skicka din spontanansökan om du känner att du skulle vilja arbeta hos oss.
​​​​​​​Skicka din ansökan till info@byggkonstruktoren.se