Jobba hos oss

Lediga tjänster just nu

Nu söker vi en erfaren konstruktör​​​​​​


I takt med att vi växer söker vi nu en driven uppdragsansvarig konstruktör till vårt kontor i Stockholm.

Som uppdragsansvarig konstruktör hos oss kommer du att vara ansvarig för uppdragen internt och mot kund med avseende på kvalitet, leverans och ekonomi. Du planerar och leder projektgruppens arbete och medverkar i hela processen, från framtagande av anbud till erfarenhetsåterföring. Som uppdragsansvarig deltar du i Byggkonstruktörens resursplanering och har delansvar vid bemanning av uppdrag. 

För att lyckas i rollen ser vi att du minst 5 års erfarenhet som konstruktör där du har arbetat med liknande projekt sen tidigare. Du har Ingenjörsexamen eller motsvarande utbildning som är likvärdig. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav.   Vidare vågar du fatta egna beslut och känner dig trygg i rollen som uppdragsansvarig konstruktör.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är kommunikativ, lyhörd, kreativ och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har en god samarbetsförmåga där du har lätt för att skapa och vårda goda relationer, både med kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med bra sammanhållning. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder goda förmåner. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Byggkonstruktörerna AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50. Skicka din ansökan till linnea.gilliusson@jobway.se snarast. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Spontanansökan

Välkommen att skicka din spontanansökan om du känner att du skulle vilja arbeta hos oss.
​​​​​​​Skicka din ansökan till info@byggkonstruktoren.se